Rybářské Revíry

Hledáte bohatě zarybněné revíry k rybolovu? Nevíte kam vyrazit na trofejní úlovky? Na portálu Rybářský Revír.cz naleznete rejstřík svazových i soukromých revírů kde si můžete zachytat.

 

Klikněte zde pro rejstřík rybářských revírů

 

Kam na ryby? Rybaření má v Čechách tradici stovky let - využijte rybníky, řeky, potoky, vodní nádrže z našeho katalogu.

Představte svůj Soukromý revír

Provozujete soukromý revír pro sportovní rybolov? Neváhejte o tom dát vědět rybářům prostřednictvím našeho katalogu revírů.


Klikněte zde pro přidání soukromého revíru

BRANKOVICE - ÚŘAD MĚSTYSE

www: http://www.brankovice.eu
E-mail: oubrankovice@seznam.cz
Telefon:+420 517 369 713
Fax:
Adresa: Náměstí 101
Brankovice
683 33

Městys Brankovice se nachází v okrese Vyškov, v Jihomoravském kraji.
První písemná zmínka o obci pochází z roku 1348. Městečko Brankovice se rozkládá podél toku říčky Litavy. V okolí městečka se rozprostírají pole a nevelké lesy. U severního okraje městečka se nachází chráněné území přírodní památky Přední Galašek a tvoří jej louka s ohroženými druhy rostlin. Z prostředku obce Brankovice a státní dotace Ministerstva životního prostředí České republiky z Programu revitalizace říčních systémů byla v prostoru podél cesty směrem na Nemochovice zbudována ekologická vodní nádrž. Vodní nádrž Hlavatka byla pojmenována podle ryby Hlavatka, která žije jen v naprosto čisté vodě. Jméno tak nese hlavní myšlenku, pro kterou byla nádrž zbudována. Dnes je vodní nádrž Hlavatka místem příjemných odpoledních procházek. Je pěkným výletním místem. Spolek RYBÁŘI BRANKOVICE se starají o chov ryb v nádrži. Největší akcí v Brankovicích jsou již tradiční krojované hody, které se konají vždy třetí srpnovou sobotu a jsou příležitostí pro setkávání všech domácích občanů, rodáků i návštěvníků z širokého okolí.

Máte zkušenost s tímto subjektem? Vložte komentář!

Tento formulář neslouží pro kontaktování subjektu! (K tomu použijte e-mailovou adresu výše)

* Váš e-mail zůstane skrytý

Doporučujeme

Doména na prodej



Kontaktujte nás ohledně prodeje!

Exkluzivní a navštěvovaná doména na míru pro Vaše podnikání.