Rybářské Revíry

Hledáte bohatě zarybněné revíry k rybolovu? Nevíte kam vyrazit na trofejní úlovky? Na portálu Rybářský Revír.cz naleznete rejstřík svazových i soukromých revírů kde si můžete zachytat.

 

Klikněte zde pro rejstřík rybářských revírů

 

Kam na ryby? Rybaření má v Čechách tradici stovky let - využijte rybníky, řeky, potoky, vodní nádrže z našeho katalogu.

Představte svůj Soukromý revír

Provozujete soukromý revír pro sportovní rybolov? Neváhejte o tom dát vědět rybářům prostřednictvím našeho katalogu revírů.


Klikněte zde pro přidání soukromého revíru

GreenYacht Hotel & Restaurant

www: http://www.greenYachthotel.com
E-mail: info@greenyachthotel.com
Telefon:+420 270 004 150
Fax:
Adresa: U Libeňského mostu 1
Praha 8 - Libeň, Rohanský ostrov
180 00

Opravdová oáza klidu a relaxace v centru Prahy, poskytující komfort a netradiční prostory!GreenYacht Hotel & Restaurant nabízí hned několik míst, která lze využít jak k posezení, tak pro dynamické společenské události. Celý hotel pak pojme na párty až 350 osob.

Captains Club Salonek

Tento salonek nabízí kapacitu 20 osob, je tedy ideálním místem pro rodinné oslavy, či menší firemní školení. Poskytuje soukromí oddělené od ostatních hotelových prostor. K odpočinku po dobrém jídle lze využít relaxační lounge, či přilehlou soukromou terasu.

GreenYacht Restaurace
Hotelová restaurace s výhledem na vodní hladinu za kulatými lodními okny poskytuje příjemně útulné prostředí pro posezení až 50 osob. Nabízí Vám možnost ochutnat vynikající speciality moderní české i mezinárodní kuchyně v neotřelém lodním prostředí.

GolfBar
Tento moderně zařízený prostor je vhodný pro společnost až 120 osob. Technické vybavení umožňuje rozmanité využití, ať už pro tiskové konference, semináře či naopak firemní večírky a párty. Zásobený bar a tři golfové simulátory, které lze použít i jako projekční plátna, jsou zárukou dobře stráveného času a zábavy. Golf Bar disponuje i venkovní terasou pro 30-50 osob.

Máte zkušenost s tímto subjektem? Vložte komentář!

Tento formulář neslouží pro kontaktování subjektu! (K tomu použijte e-mailovou adresu výše)

* Váš e-mail zůstane skrytý

Doporučujeme

Doména na prodej



Kontaktujte nás ohledně prodeje!

Exkluzivní a navštěvovaná doména na míru pro Vaše podnikání.