Rybářské Revíry

Hledáte bohatě zarybněné revíry k rybolovu? Nevíte kam vyrazit na trofejní úlovky? Na portálu Rybářský Revír.cz naleznete rejstřík svazových i soukromých revírů kde si můžete zachytat.

 

Klikněte zde pro rejstřík rybářských revírů

 

Kam na ryby? Rybaření má v Čechách tradici stovky let - využijte rybníky, řeky, potoky, vodní nádrže z našeho katalogu.

Představte svůj Soukromý revír

Provozujete soukromý revír pro sportovní rybolov? Neváhejte o tom dát vědět rybářům prostřednictvím našeho katalogu revírů.


Klikněte zde pro přidání soukromého revíru

KOLIBA PRAHA

www: http://www.kolibapraha.cz
E-mail: pr@kolibapraha.cz
Telefon:+420 272 941 340
Fax:
Adresa: Gregorova 2298/8
Praha 11 - Chodov
148 00

Slibujete své partnerce či partnerovi večeři při svíčkách s počítáním hvězdiček vysoko nad Prahou? Zamluvte si u nás stůl s výhledem na Pražský hrad! Budete příjemně překvapeni romantikou, těžko předvídatelnou v naší části hlavního města, která vás navíc bude stát podstatně méně než vyhlášené lokality. Naší specialitou je příprava jídel na otevřeném ohni. Ať si dáte tradiční Živáňskou, lososa či pstruha, budete mile překvapeni šťavnatou a vyváženou chutí. A pokud zrovna nemáte chuť na něco masitého, můžete sáhnout po jídle, které ke kolibě patří zcela neodmyslitelně haluškách. K dobrému jídlu patří i dobré pití. V naší Kolibě můžete ochutnat celý sortiment vin z Valtic od sudových po skvělá odrůdová vína i odrůdová vína s přívlastkem. K Živáňské si objednejte Frankovku, ryby vřele doporučuji zapít vychlazeným Rýnským ryzlinkem.

Máte zkušenost s tímto subjektem? Vložte komentář!

Tento formulář neslouží pro kontaktování subjektu! (K tomu použijte e-mailovou adresu výše)

* Váš e-mail zůstane skrytý

Doporučujeme

Doména na prodej



Kontaktujte nás ohledně prodeje!

Exkluzivní a navštěvovaná doména na míru pro Vaše podnikání.