Rybářské Revíry

Hledáte bohatě zarybněné revíry k rybolovu? Nevíte kam vyrazit na trofejní úlovky? Na portálu Rybářský Revír.cz naleznete rejstřík svazových i soukromých revírů kde si můžete zachytat.

 

Klikněte zde pro rejstřík rybářských revírů

 

Kam na ryby? Rybaření má v Čechách tradici stovky let - využijte rybníky, řeky, potoky, vodní nádrže z našeho katalogu.

Představte svůj Soukromý revír

Provozujete soukromý revír pro sportovní rybolov? Neváhejte o tom dát vědět rybářům prostřednictvím našeho katalogu revírů.


Klikněte zde pro přidání soukromého revíru

RESTAURACE NIKA - ATRIUM

www: http://www.nika-atrium.cz
E-mail: nika-atrium@hotmail.cz
Telefon:+420 567 320 449
Fax:
Adresa: Husova 1648/36
Jihlava
586 01

Restaurant Atrium nabízí široký výběr pokrmů zahraniční i české kuchyně, během obědů výběr z 5 hlavních jídel poledního menu, čerstvé i chlazené ryby, hovězí i vepřové steaky z vysoce kvalitního masa, vína vynikající chuti nejen z Moravy a Čech, ale rovněž Itálie, Francie, Španělska, Argentiny, velký výběr doutníků, stařených rumů z celého světa.
Romanticky řešený interiér s originálními dekoracemi, které tvoří suvenýry z cest po karibských ostrovech, ve zvýšeném patře s živými květinami můžete shlédnout výzdobu z Indonézie, pod ním jezírko s živými rybkami, rákosový přístřešek nad funkčním krbem zdobí nilský krokodýl, stěny dekorují masky z Mexika, sombrero, korálky a foukačky s otrávenými šípy amazonkých indiánů, kteří se živý moučnými červy, naivní obrázky místních objevitelů, hudební nástroje z Kuby, plody a listy kokosových palem. Restaurace je často vyhledávána jak rodinami s dětmi a zamilovanými páry, tak klienty významných, nejen jihlavských firem či podniků, kteří rádi zapomenou na celodenní pracovní shon.

Máte zkušenost s tímto subjektem? Vložte komentář!

Tento formulář neslouží pro kontaktování subjektu! (K tomu použijte e-mailovou adresu výše)

* Váš e-mail zůstane skrytý

Doporučujeme

Doména na prodej



Kontaktujte nás ohledně prodeje!

Exkluzivní a navštěvovaná doména na míru pro Vaše podnikání.